Automatizari porti

AUTOMATIZARI PORTI

Montaj automatizare porti batante / culisante Timisoara / Timis

Atunci cand se doreste calitate, siguranta si confort, automatizarea usilor si portilor reprezinta cea mai buna solutie. Compania noastra va pune la dispozitie o gama completa de sisteme de automatizari porti si usi, la standarde inalte. Cu aiutorul acestor sisteme automatizate usile de garaj, portile de acces din spatiile rezidentiale, industriale sau chiar publice se vor deschide singure, fara sa mai fiti nevoiti sa coborati din masina.
Avand in vedere ca tot mai multi clienti doresc sa beneficieze de avantajele acestor automatizari a portilor si usilor, serviciile noastre sunt in proces de optimizare permanenta. Astfel, intampinam clientii cu solutii care sa le ofere confort, un aspect estetic placut si desigur, durabilitate chiar si in cele mai nefaste conditii. Usile si portile sunt automatizate astfel incat sa functioneze silentios si fara posibilitatea de a se bloca atunci cand alimentarea cu energie electrica se opreste.

Portile batante si cele culisante sunt dovada clara a confortului, dat fiind ca tot mai multe persoane aleg acest sistem de inchidere si deschidere. In plus, automatizarea nu tine doar de o exploatare mai facila a cailor de acces, ci si de siguranta acestora. Proprietarul este cel care poate deschide si inchide poarta sau usa, ceea ce nu permite infractorilor sa aiba acces intr-un spatiu privat.

In ce constau aceste automatizari porti si usi?
Indiferent ca este vorba despre porti batante sau culisante, acestea pot fi automatizate cu cele mai noi sisteme specifice acestui domeniu. Astfel, poarta se va deschide doar printr-o simpla apasare de buton al telecomenzii, iar dumneavoastra nu veti mai fi nevoiti sa va dati jos din masina pentru a deschide poarta. Avantajul acestor automatizari porti si usi este resimtit mai ales in sezonul rece, cand multi dintre clienti doresc sa evite temperaturile scazute de afara si coboara din masina direct in garaj.
Desigur, automatizarea usilor de garaj este un alt avantaj de care pot benficia multi dintre dumneavoastra, indiferent de tipul de usa utilizat. Noi executam automatizari care functioneaza cu un consum redus de energie, se caracterizeaza printr-un grad inalt de fiabilitate, dar si o rezistenta considerabila. Sistemul de automatizare este sigur, iar pentru un grad de siguranta sporit, puteti opta si pentru un sistem de autoblocare impotriva tentativelor de patrundere prin efractie.

Montaj automatizare porti batante / culisante Timisoara / Timis